Стани застъпник

Viber

За да дадем на България шанс за честни и свободни избори, създадохме платформата “Ти броиш”. Тя е инструмент, с който да предотвратим опитите за измами при броенето на гласовете на предстоящите парламентарни избори. 

За да го направим, търсим 12 000 пазители на вота (застъпници), които да следят за коректното преброяване в изборния ден и чрез платформата да сигнализират за нередности и да подават резултатите от броенето към нашия паралелен преброителен център.

Ангажиментът за няколко часа в края на изборния ден може да реши бъдещето на България за следващите години. Можем да го направим заедно! 

Запишете се днес и до няколко дни ще се свържем с Вас, за да Ви въведем в кампанията. 
    Добре е да знаете, че… 

    • Не е необходимо да сте член на някоя от партиите в “Демократична България”, за да се регистрирате като наш застъпник. Всеки симпатизант е добре дошъл!
    • Застъпниците на „Демократична България“ са доброволци. Те получават обучение и логистична помощ от щаба на „Демократична България“ по време на кампанията и в изборния ден.
    • Застъпниците имат право да са във всяка секция през целия ден и трябва да присъстват в избирателната секция в най-важния момент – отчитането на изборния резултат, за да проследят броенето на гласовете и да вземат копие от протокола на секционната комисия.
    Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK