Бъди дарител

Viber

Благодарим Ви, че сте до нас!

Помогнете ни да стигнем до колкото се може повече българи, да спечелим доверието им и заедно да създадем една модерна, нормална, европейска България, с висок стандарт на живот, гарантирана законност и източник на гордост за всеки от нас. 

С Вашата подкрепа – има как! 

За дарения над минималната заплата (933 лв.), молим в срок до 3 дни от превода да попълните следната декларация и да я изпратите до [email protected]

Форма за плащане

лв.

5 лв. 10 лв. 20 лв. 50 лв. 100 лв. Друга
  • При плащане с банкова карта ще бъдете пренасочени към сигурна система за онлайн плащания.
  • При банков превод ще ви предоставим IBAN и текст за основание в платежното.

За номера от чужбина въведете и кода на страната като например „0049“.

ЕГН и постоянен адрес се изискват от Сметната палата с цел идентифициране на платеца, тъй като анонимните парични преводи не са позволени. "Движение Да България" е администратор на лични данни.

Защита от роботи

Напишете сбора на числата две и четири:

Справка за плащанията ви

Stripe е нашата система за сигурни онлайн плащания. Можете да видите справка за тегленията от банковата ви карта в портала за клиенти на Stripe. Ако искате да спрете абонамента си за периодични плащания, напишете email адреса, с който сте извършили плащане към „Да, България!“, и Stripe ще ви изпрати съобщение на пощата с данни за вход.

Към портала

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK