Владислав Иванов

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Завършил съм средно образование в ПМГ „Васил Друмев“, Велико Търново. Магистър съм по педагогика с втора специалност „Изкуство“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Професионалният ми опит включва 6 години педагогически стаж. От 2000 г съм предприемач. От 1994 живея в село Леденик, община Велико Търново. Основната част от професионалния ми опит дотук е в сферата на производството и търговията с керамични изделия, а от 2018 г и в производството и търговията с хранителни добавки за здравословен начин на живот. В настоящия момент съм съдружник и управител на „Фитовив“ ООД, занимаващо с производството и търговията с хранителни добавки. За тези 21 години смятам, че имам натрупан сериозен опит в комуникацията с разнообразен тип търговски партньори, в организацията на производство и продажбите на вътрешния и международния пазар.

 

Обществени каузи, които съм защитавал:

Дълбоко ангажиран съм с добруването и бъдешето на гражданите на Велико Търново като кандидат за общински съветник. Тази кауза беше разширена до границите на област Велико Търново при кандидатурата ми за народен представител. По-конкретно бях един от инициаторите на инициативата за решаване на ппроблема с огромното незаконно депо за строителни отпадъци в близост до село Леденик. В настоящия момент съм активно ангажиран с казуса за огромния инсинератор за изгаряне на отпадъци, който Румен Гайтански – Вълка има намерение да изгради в село Върбовка, община Велико Търново. Освен това, съм сериозно ангажиран с каузата за опазването и развитието на културно историческото наследство в община Велико Търново и областта. За мен е от изключелна важност и каузата за активизирането на предприемаческия дух и стопанската инициатива най-вече сред младите. Вярвам, че само с развитие на малкия и среден бизнес ще сме в състояние да предложим алтернатива за устойчиво развитие на област Велико Търново.

 

Работа за “Да, България!” дотук:

Към момента съм член на Изпълнителния съвет на местната организация на Да, България във Велико Търново. Това означава, че вземам активно участие във всички инициативи на организацията, както и в участвах в подготовката и реализацията на европейските избори, местните избори и трите парламентарни избора през 2021.

Мотивация

Смятам, че като организация с национални приоритети и амбиции за проактивна политика във всеки един от регоионите на страната в националния съвет на Да, България тези региони следва да бъдат добре представени. Наличието на хора, добре разбиращи регионалните проблеми и специфики е фактор за вдигане на качеството на политиките, произведени от националния съвет на партията.

Владислав Иванов

Владислав Иванов в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK