Светозар Маджов

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Завършил съм Френската гимназия в София и съм доцент по горско стопанство. Имам завършена магистратура по Бизнес администрация, както и специализация по Пътно строителство. Работил съм дълги години като ръководител на различни производствени и търговски предприятия и като консултант в областта на строителството. В момента работя като доцент в Института за гората към Българската академия на науките. Паралелно с това съм съсобственик и управител на фирма за строителен надзор.

Обществените каузи, които съм защитавал:

От години съм активен участник в два научни съюза – Съюзът на учените в България(СУБ)  и съм избран за председател на Съюза на специалистите по качеството в България(ССКБ)  към Федерацията на Научно – техническите съюзи в България(ФНТС) . Това са научни организации, които разгръщат научна дейност – конференции, семинари, обучения и смятам че съм допринесъл за развитието на младите учени в България.

Работа за “Да, България!” дотук:

Учредител съм на Да, България! и член на Изпълнителния съвет на местната организация на район Младост, гр. София. Като кандидат за районен кмет на Демократична България на последните местни избори и дългогодишен жител на Младост, съм запознат с проблемите и предизвикателствата на района и града в който живеем. Участвам в живота на квартала чрез различни местни инициативи и започнах да съм разпознаваем сред жителите на Район Младост и гр. София като цяло. Бях кандидат за народен представител в последните 3 парламентарни избора на Демократична България от 23 МИР.

Мотивация

Винаги съм бранил евроатлантическата и про-европейската ориентация на страната и съм активен участник във всички протести и обществени прояви от 1989г. насам.Последните няколко години в Да България! намерих за първи път истинските си съмишленици и искам да допринеса за налагането на партията като водеща политическа сила, която да реформира и модернизира България. Смятам, че като член на Национания съвет мога да предоставя експертизата си и да допринеса значително за подобряването на работата на две важни сектора в България – строителството и горското стопанство. През годините съм натрупал значителен административен опит в областта на строителството и управлението на предприятия и проекти от една страна, а от друга съм наясно с трупаните с десетилетия проблеми в горския сектор и свързаните с него екологични и стопански проблеми.

Светозар Маджов

Светозар Маджов в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
  2. Instagram
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK