д-р Стоян Михайлов

Стоян Михайлов е експерт в областта на пазарните и социални проучвания с над двадесет години опит като изследовател и ръководител в известни български и международни компании за маркетингови и социални изследвания. Между 2005 г. и 2011 г. е управляващ директор на Синовейт България. Социолог по образование, член на Българската социологическа асоциация. Лектор в СУ „Св. Климент Охридски” , катедра „Социология“. Понастоящем управлява собствена консултантска фирма.

Стоян участва активно в трите вълни протести в България– 1989  – 1990 г., 1996  – 1997 г. и 2013-2014 г. Вярва в потенциала на българското общество да възстанови изгубената справедливост и да развие човешкия си капитал.

Роден в София, на 51 г. женен за Наталия, с която са създали най-ценния си актив – Рая на 23 г. и Георги на 7 г. Влага енергия и страст в това, което прави. Бивш спортист и запалянко, сега по-скоро ценител на добро вино и приятна компания с приятели. Обича да пътува в Европа с автомобил и да „открива“ европейските страни.

Стоян Михайлов

Медиатека

Епизод 21 – Стоян Михайлов за работата на социолозите по време на избори. Анализ на изборните резултати

Епизод 21 – Стоян Михайлов за работата на социолозите по време на избори. Анализ на изборните резултати

Епизод 8 – Стоян Михайлов, социолог

Епизод 8 – Стоян Михайлов, социолог

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK