Павел Златаров

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Музикант съм, свиря на цигулка. От 1994 година съм концертмайстор на Софийската филхармония. Концертирал съм като оркестрант, солист и камерен музикант в много страни по света, а у нас съм се изявявал нееднократно и като диригент.
От 2002 до 2014 година, като заместник-председател на Съюза на музикалните и танцови дейци, съм работил за трансформирането му от казионна организация в реален инструмент за защита на правата на музикантите в България.

Обществените каузи, които съм защитавала:

Активно съм участвал в Инициативния комитет в подкрепа на електронното гласуване „Гласувай без граници“, тъй като вярвам, че всички българи трябва да имат равна възможност да упражняват правото си на глас, независимо от това дали живеят в България или в чужбина.
Учредител, член и доброволец съм на НЧ „Читалище.то – 2014“.

Работа за “Да, България!” дотук:

Член съм на НС на „ДА, България!“ от учредяването на партията, активно съм участвал във всички инициативи на партията, помагал съм в предизборните кампании.
Участвал съм в експертната група по изработването на предизборната програма на коалицията ДБ в областта на културата.

Мотивация

Да, България! ме привлече в редиците си с това, че постави сред основните си ценности образованието и културата. Смятам, че тъкмо образованието и културата са онези инструменти, които в дългосрочен план могат да превърнат България от изостанала провинция в просперираща и интегрирана европейска държава.
Мисля, че мога да бъда полезен с познанията и опита си в областта на сценичните изкуства при създаването на Стратегията за култура, както и на Закона за сценични изкуства.

Павел Златаров

Павел Златаров в социалните мрежи:

  1. LinkedIn
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK