Избори София '23: „Да, България!“ се явяваме с номер 85 в коалиция „Обединени за София“

Надежда Пампорова

Най-важното накратко:

Родена съм и израснала в гр. Добрич, възпитаник на Езикова гимназия с английски език, а впоследствие на ВИАС/УАСГ в София, специалност „Архитектура“, катедра „Градоустройство”. Омъжена съм, майка на три деца. Като архитект, съм специалист в областта на устройственото планиране и градската среда, с опит в административното управление в община, като главен архитект, и в областна управа, като експерт. Работя за насърчаване социалната активност на местните хора в полза на общността.

 

Обществените каузи, които съм защитавала:

От 2012 г. съм член на НПО „Граждани+“, с която провеждаме гражданска инициатива “Глобален Добрич”, обединяваща добричлии от близо и далеч за по-добро бъдеще. От 2016 г. съм активен член в световната хуманитарна организация „Ротари“. През 2018 г. учредихме сдружение „Еко Добруджа“ („ДоброЖънци“) за чиста околна среда, чиста храна и чисти отношения между хората. Инициатор съм на активности в областта на образованието. Проучвам граждански сигнали по различни теми и мобилизирам управленски потенциал за разрешаването им.

 

Работа за “Да, България!” дотук:

Член съм на ПП „Да, България!“ от 2017 г. веднага след участието ми в парламентарните избори м. юни, гражданска квота. Председател съм на местната организация на “Да, България!” в Добрич от учредяването и до сега, с прекъсване от около година. На изборите за 45-то, 46-то и 47-то НС бях водещ кандидат на „Да, България“, с най-висок личен резултат в листата на КП „ДБ-Обединение“ в 8-ми МИР.

Надежда Пампорова

Надежда Пампорова в социалните мрежи:

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK