Мирослав Грънчаров

Общински съветник в Разград

Част от Общински съветници

Мирослав Грънчаров е заместник-кмет на Разград и отговаря за териториалното и селищно устройство, управлението на общинската собствености и икономическите дейности в общината. Пряко отговорен е за дейността на три общински предприятия.

През двете години, в които Грънчаров участва в управлението като представител на “Демократична България”, в Разград се отчита подобряване на инвестиционния климат. Успешно се разширява бизнес зоната „Перистър“, а големи компании от стратегическо за страната значение разширяват производството си в града, като строят нови мощности.

Мирослав Грънчаров е завършил “Стопанско управление” във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив. Преди да влезе в местната власт е бил предприемач. Собственик на фирма за консултантски услуги в сферата на строителството и застраховането, той познава отлично проблемите на средния и малкия бизнес и като общински съветник инициира промени в местните политики в подкрепа на предприемачите.

Грънчаров вярва, че свободният предприемачески дух на българина може да преобрази страната и регионите, ако държавата гарантира честна конкуренция и независими от властта регулаторни органи. Убеден е, че просперитетът на всяко общество стъпва върху върховенството на закона.

Мирослав Грънчаров е роден в Разград, избрал е да живее и работи в родния си град. Има две деца – син, който е студент, и дъщеря – ученичка. Двамата със съпругата му искат Разград да се развива така, че техните деца да останат да живеят в града на своите родители.

Мирослав Грънчаров

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK