Миролюб Петрински

Миролюб Петрински е архитект и вече 20 години ръководи една от водещите компании в областта на проектирането и управлението на инвестиционни проекти в страната и югоизточна Европа с безупречна репутация в професионалните среди.

Той е убеден, че липсата на справедливост и преследване на безобразията в страната спъва развитието ѝ и причинява бедност и деградация. Държавата, превзета от частни интереси, не работи в полза на обществото. Нещо повече, тя не е защитена и от външни заплахи. „Старите“ партии, с дребни изключения, са безнадеждно затънали в зависимости, демагогия и безотговорност към проблемите на страната. Повече така не може. Необходимо е ангажиране на всички осъзнаващи това граждани с цел разбиване на съществуващото корупционно статукво. България може да бъде много по-уважавана и много по-добро място за живеене.

Миро е роден в София, на 51 години, женен с две деца (едното пораснало). Забавлява се с къмпинг през лятото и ски през зимата, както и с музика (джаз и рок), пътешествия и книги.

Миролюб Петрински

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK