Кремена Петрова

Общински съветник в Нова Загора

Част от Общински съветници

Кремена Петрова е специалист с дългогодишен опит в областта на маркетинга, магистър по икономика от Стопанската академия „Д. А. Ценов” в Свищов. Тя е общински съветник в Нова Загора на “Демократична България”.

Организатор на протестите за чист въздух в Нова Загора, учредител на инициативния комитет „Нова Загора иска да диша”, вносител на петиция до Европейския парламент срещу замърсяването на въздуха в града и активен участник в кампании за по-чиста околна среда.

Мотивите ѝ да влезе в политическия живот са да допринесе за законодателни промени за ефективни политики в областта на екологията и най-вече за чистотата на атмосферния въздух. Замърсяването на въздуха с миризми е вторият най-често срещан проблем след шума, от който гражданите на ЕС се оплакват. Необходимостта от действия за решаването на проблема става все по-спешна с нарастващото признаване на всички нива за вредите от лошото качество на въздуха и влиянието му върху здравето и живота на хората.

Кремена Петрова

Кремена Петрова в социалните мрежи:

Медиатека

Борбата на Кремена Петрова в Нова Загора

Борбата на Кремена Петрова в Нова Загора

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK