Даниел Неделчев

Председател на МО „Средец“

Част от Национален съвет

Най-важното накратко:

Учредител съм и член на Да, България от 2017 година. Магистър по политически мениджмънт, докторант в катедра „Политология“ към СУ. Научните ми интереси са в областта на информирания избор и процесите, по които избирателите решават за кого и как да гласуват. Собственик и управител съм на компания, лидер в сферата на визуалните комуникации и дигиталния маркетинг, с повече от 12 години опит. Имам лични и професионални интереси в реализирането на политически кампании, иновативните подходи в тази сфера и прилагането им в българския политически живот.

Обществените каузи, които съм защитавал:

Участвам в протести от години, свързани с борбата за върховенство на правото и срещу корупцията в България. Подкрепял съм и съм подпомагал на различни каузи в защита на природата, равенството на гражданите, антикорупция и др.

Работа за “Да, България!” дотук:

Организирах и създадох формата и инициативите на „Български манифест за Европа“, които положи и основата на бъдещето създаване на „Демократична България“. През 2019г. организирах и финансирах цялата кампания по вътрешни избори за излъчване на членове на Да, България в общата листа на Демократична България за Европейските избори. Обиколихме страната заедно с кандидатите и проведохме срещи с местните общности. Организирахме и два големи дебата, в Пловдив и София, по американски пример, в който кандидатите можеха да покажат своите качества и знания. През 2019г. ръководих и кампанията за местни избори в гр. Велико Търново. През изминалата 2021г. участвах и в трите кампании за избори на народни представители, с поредица от интересни инициативи. „Демократично кафене“, което се превърна в знаково, и се реализира в Търново, София, Пловдив, Бургас, Пазарджик. И кампанията „Демократична България на две колела“, в която заедно с още един поддръжник и бус, обиколихме на мотори цялата страна в подкрепа на кандидатите на Да, България. Кампанията се оказа изключително успешна и интересна и допринесе за добрия резултат на коалицията на изборите през юли месец. Към настоящия момент приех поканата на министъра на електронното управление да бъда част от неговия екип и работя активно за реализирането на политическите цели на министерството.

Мотивация

Вярвам, че „Да, България“ е в процес на прераждане и презареждане за бъдещето с нови сили и нови хора. И искам да бъда част от това бъдеще. С работата си до момента съм доказал, че каузите на партията са изключително важни за мен и съм ги подкрепял безрезервно. С опита си мога да бъда полезен и за бъдещето развитие на партията, особено като част от министерството на електронното управление, чрез което ще помагам за налагането на дневния ред на нашата общност. Искам да работя за развитието на партията и на страната ни, и вярвам, че като част от Националния съвет ще бъда изключително полезен за постигането на общите ни цели.

Даниел Неделчев

Даниел Неделчев в социалните мрежи:

Медиатека

Епизод 23 – Даниел Неделчев за гласуването в Халкидики

Епизод 23 – Даниел Неделчев за гласуването в Халкидики

Пресконференция за обявяване на резултати от вътрешни избори на „Да, България!“

Пресконференция за обявяване на резултати от вътрешни избори на „Да, България!“

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK