Как да гласуваме с приложението на „Да, България!“?

Viber

Инсталирате приложението на мобилното си устройство.

За Google Play Store използвайте този линк.  

За Apple Store използвайте този линк.

За HUAWEI AppGallery използвайте този линк.

След като сте свалили приложението, можете да влезете в него чрез получената по имейл покана с QR код (ползвате бутона „Вход с QR код“ в приложението). 

След като влезете в приложението, от менюто горе вдясно избирате “Събития”. Ще видите събитие “Национална конференция 2022”. Когато кликнете върху събитието, най-вдясно потърсете таб  “Гласуване”. 

Съветваме Ви да се възползвате от тестовото гласуване, което вече е активно, за да се уверите, че всичко при Вас е изрядно и функционира нормално. 

Ако гласувате с пълномощни

  • Ще очакваме да ни предоставите разпечатаните и подписани пълномощни при регистрацията за влизане в залата.
  • След като сте гласували от свое име, минавате през бутон “Изход”, след което отново избирате „Вход с QR код“, сканирате QR кода, предоставен Ви от упълномощителя и гласувате от негово име. Силно препоръчваме да дойдете с предварително разпечатани QR кодове. 

Кратко видео за гласуването ще намерите ТУК

При затруднения, можете да се свържете с нашия екип на имейл адрес: [email protected] или на някой от следните телефони: 

0899 111 828

0890 150 121

0898 938 752

0876 262 006

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK