Българската култура – от забрава към успех в Бургас

Българската култура - от забрава към успех в Бургас

Културата е важна част от живота на всеки един от нас, макар много често да го забравяме. Важна част от възпитанието на нуждата от култура пък е пряко свързана с образованието.

Затова и „Аз чета – AzCheta.com“, най-големият сайт за книги и четене в България, реши да направи серия от дискусии „Българската култура – от забрава към успех“ в подкрепа на културната програма в предизборната платформа на коалиция „Движение Да България“.

Ще се радваме да се видим на 24 март от 18 ч. в зала „Георги Баев“ на Културен Център „Морско Казино“ – Бургас. Освен Александър Кръстев, създател на „Аз чета“ и кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ в Благоевград и Велико Търново, в дискусията ще се включи и книжният блогър Милена Ташева и двама от кандидатите на „Движение Да България“ от бургаския район – Теодор Михайлов  и Павел Златаров. С тях заедно – ние и Вие, ще объдим какво може да бъде направено за културата в страната и особено на местно ниво.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1071611142945002/

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK