Българската култура – от забрава към успех в Благоевград

Българската култура - от забрава към успех в Благоевград

Културата е важна част от живота на всеки един от нас, макар много често да го забравяме. Важна част от възпитанието на нуждата от култура пък е пряко свързана с образованието.

Затова и „Аз чета – AzCheta.com“, най-големият сайт за книги и четене в България, реши да направи серия от дискусии „Българската култура – от забрава към успех“ в подкрепа на културната програма в предизборната платформа на КП „Движение Да България“.

Ще се радваме да ви видим на 20 март от 18,30 ч. в залата на Регионален Исторически Музей – Благоевград.

Освен Александър Кръстев, кандидат за народен представител в Благоевград, в дискусията ще се включат и други от кандидатитете на „Движение Да България“ от благоевградския район, с които заедно – ние и Вие, ще объдим какво може да бъде направено за културата в страната и особено на местно ниво.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1804078933246139/

Какво е „Да, България!“?

Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

Вижте повече

Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube

Още събития

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (юли 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Парламентарни избори в България (април 2021)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Местни избори 2019 (2-ри тур)

Всички събития
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK