Изпрати предложение

Уважаеми членове, чрез този формуляр можете да направите предложение до органите на ПП “Движение Да България“ за подобряване и промяна в публична политика и/или за разрешаване на проблем с обществено значение.

Предложението ще бъде прегледано и обсъдено от Изпълнителния съвет на Движението. Ще получите обратна връзка в рамките на две седмици.

След като бъдат формирани дискусионните платформи по отделни политики на Движението предложенията ще бъдат изпращани и до Координаторите на платформите.

Формулярът дава възможност на всеки наш член да се включи в процеса по създаване на политиките на Движението и да влияе върху формирането им.

Предоставянето на предложения за промяна в публични политики дава ценна информация за национални и локални проблеми, които ПП “Движение Да България“, нейните кандидати и структури по места могат да адресират в своите кампании и да се застъпват за промяната на всички нива.

    Информация за контакт


    Информация за предложението

    Национален проблемМестен проблем

    Съгласен съм данните ми да се обработват за целите на обработката на предложението

    Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK