Национална кампания „Ти броиш“: Търсим 12 000 защитници на вота за ЧЕСТНИ и СВОБОДНИ избори

Изпрати предложение

Уважаеми членове, чрез този формуляр можете да направите предложение до органите на ПП “Движение Да България“ за подобряване и промяна в публична политика и/или за разрешаване на проблем с обществено значение.

Предложението ще бъде прегледано и обсъдено от Изпълнителния съвет на Движението. Ще получите обратна връзка в рамките на две седмици.

След като бъдат формирани дискусионните платформи по отделни политики на Движението предложенията ще бъдат изпращани и до Координаторите на платформите.

Формулярът дава възможност на всеки наш член да се включи в процеса по създаване на политиките на Движението и да влияе върху формирането им.

Предоставянето на предложения за промяна в публични политики дава ценна информация за национални и локални проблеми, които ПП “Движение Да България“, нейните кандидати и структури по места могат да адресират в своите кампании и да се застъпват за промяната на всички нива.

  Информация за контакт


  Информация за предложението

  Национален проблемМестен проблем

  Съгласен съм данните ми да се обработват за целите на обработката на предложението

  Какво е „Да, България!“?

  Ние сме политическата партия, която разобличава корупцията с имена и адреси и се противопоставя с действия на превземането на страната ни. Вярваме, че България може много повече!

  Вижте повече

  Следете ни във:

  1. Instagram
  2. YouTube
  Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK