Правила за дистанционно участие по електронен път

Viber

Правила за дистанционно участие по електронен път в Националната конференция „Движение Да, България!“, насрочена за 29.01.2022 г. от 10:00 часа

 1. Членовете на Движение Да, България! имат право да участват дистанционно по електронен път в Националната Конференция на Движението, насрочена на 29.01.2022г., предвид необходимостта да се спазват изискванията на противоепидемичните мерки, поради COVID-19.
 2. Дистанционното участие по електронен път в Националната конференция се осъществява чрез интернет платформа за видеоконферентна връзка Zoom, която осигурява пряко виртуално участие.
 3. Желанието за дистанционно участие в Националната конференция се заявява на електронен адрес: [email protected]
 4. На всеки член, заявил желание за дистанционно участие, се изпраща линк за регистрация в интернет платформата за видеоконферентна връзка и участие в Националната конференция.
 5. При проверката на кворума лицето по т. 4 се регистрира в приложението Да, България с индивидуален QR код, получен по е-поща с инструкции и чрез визуализиране на специален екран в залата на Конференцията. След проверка от Мандатната комисия на Националната конференция тези членове се смятат за присъстващи на заседанието. Гласуването се осъществява с приложението Да, България.
 6. При желание за изказване, реплика, дуплика или по процедурни въпроси лицето по т.4, заявява желанието си чрез заявка в платформата.
 7. Председателстващият Националната конференция дава и отнема думата на съответния член на Движението чрез платформата.
 8. Секретариатът на Националната конференция подпомага председателстващия при изпълнение на тези процедурни правила.
 9. Членовете на Движението, които участват дистанционно по електронен път в Националната конференция, осигуряват сами необходимите им технически средства и връзка с интернет.
 10. Дистанционното участие в Националната конференция може да бъде само лично при спазване на чл. 7, ал.2 от Устава.

Следете ни във:

 1. Instagram
 2. YouTube
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK